Bij de Les Huiswerkbegeleiding

is op schooldagen
geopend tussen:

12:00 - 19:00 uur

Bij de Les Huiswerkbegeleiding in de media


Het Bij de Les Studiecentrum biedt een sociaal veilige omgeving met computers, een stilteruimte en in de foyer een leestafel. De studiebegeleiding is persoonlijk en betrokken. De sfeer is ontspannen; regelmaat en punctualiteit krijgen veel aandacht. Uw kind leert stapje voor stapje zelfstandig te werken. Het gebruik van een eigen tablet of notebook wordt aangemoedigd.


 

NOS Jeugdjournaal


Uitzending van 30 maart 2006


 
JW Player goes here

 

Kranten en Internet


download jpg

download jpg

Aart R.P. Wildeboer


Ik heb op het Gemeentelijk Gymnasium in Hilversum gezeten en geschiedenis gestudeerd in Los Angeles en vervolgens in Engeland, aan de Universiteit van Oxford.
 
Daarna was ik directeur van de Association Institut Linguistique de Thiérache (Frankrijk) en ik heb alles bij elkaar tien jaar in Frankrijk en Italië in het particuliere onderwijs gewerkt, onder meer als ontwerper van talencursussen voor bedrijven en als literair vertaler van onder andere Shakespeare en Sappho van Lesbos (www.sappho-van-lesbos.blogspot.nl).
 
Na mijn terugkeer in Nederland was ik zeven jaar in dienst bij De Telegraaf (Internet Analist) en Ilse Media (Directeur ICT). Sinds 2005 woon en werk ik in Bergen en kan ik hier in het Bij de Les Studiecentrum mijn voorliefde voor kennisoverdracht en onderwijs aan jongeren alle ruimte geven. Mijn motivatie: talent stimuleren en niet verloren laten gaan.
 

Aart Wildeboer


 

Colofon:
 
Stillevens en portretten:
© Vronie Achenbach - www.vronie.com
Actiefoto's: © Louis Witte
Copy en redactie: Marjolein Veenma - www.twittekst.com


 
Intakegesprek

Intakegesprek


Voor het maken van een afspraak of voor het plannen van een intakegesprek, kunt u op schooldagen bellen naar
072 - 581 6235 of 06 20 41 47 41